Læs mere om

Tandblegning på Frederiksberg

Vi forbinder ofte hvide tænder med sundhed og skønhed, og det er med til at give os en større følelse af selvtillid. Hos Lush Beauty Bar vil vi derfor gerne hjælpe dig med at få dit hvide smil tilbage. Til det formål bruger vi den revolutionerende behandling fra Smileffect.
Hvad er Smileffect tandblegning?
Smileffect er en af Europas ældeste virksomheder indenfor kosmetisk tandblegning og det bedste alternativ til den traditionelle tandblegning hos tandlægen. Vi benytter Smileffects specialdesignede SmileZero gel, som er et blegemiddel, der giver dine tænder sin oprindelige hvide farve tilbage. Misfarvninger bliver bleget inde i tanden, så der ingen skader sker på tænderne. SmileZero indeholder 0,1 % hydrogenperoxid, hvilket overholder EU’s retningslinjer inden for tandblegning.
Hvordan virker tandblegning?

Inden din tandblegning sætter vi tid af til en konsultation, hvor vi gennemgår hele forløbet og behandlingen. Vi starter med at sammenligne dine tænder med vores farveskala, så du efter behandlingen tydeligt kan se en forandring. I gennemsnit bleges dine tænder et sted mellem 2-9 toner efter en halv times behandling.

Under selve behandlingen vil du få en skinne med gel placeret i munden, hvorefter LED-lyset aktiveres. Det vil tage omkring 15 minutter, og det gentages over 2 gange.

Vi vil gøre dig opmærksom på, at der i den første time efter behandlingen sommetider kan forekomme hvide pletter på tænderne. Det er meget almindeligt og ikke noget at være bange for. Pletterne forsvinder efter 1 times tid. Den første time efter behandlingen må du ikke spise, drikke eller ryge. Derudover skal du undgå alle fødevarer og drikkevarer med farvestoffer de første 2 døgn efter behandlingen.

Hvem kan få tandblegning?

For at opnå det bedste resultat anbefaler vi, at du har været ved tandlægen og blive tjekket for huller 3-4 måneder inden tandblegningen. Du kan med fordel også få en tandrensning hos tandlægen inden, så overfladiske misfarvninger fjernes. Hvis du har paradentose eller dybe tandkødslommer, vil der være en større risiko for bivirkninger.

For at få tandblegning skal du være over 18 år, og du må ikke være gravid eller ammende.

Pris: 900,-
Andre ofte stillede spørgsmål

Der er ingen bivirkninger ved tandblegning. Der kan dog forekomme lidt isninger 24 timer efter behandlingen. Vores tandblegningsgel indeholder 0,1 % hydrogenperoxid, hvilket overholder EU’s retningslinjer inden for tandblegning.

Det kan variere og afhænger af pleje og livsstil. Normalt holder en tandblegning ca. et år og frem. Hvis du undgår misfarvning på tænderne såsom kaffe, rødvin og tobak, kan det medføre til en længere holdbarhed for din tandblegning.

For at opretholde resultatet af en tandblegning, er det vigtigt med en god tandpleje rutine. Derfor anbefaler vi jævnlige besøg hos tandlægen for kontrol og rensning af tænder. Kan du undgå rødvin, kaffe, te, cola og tobak, der kan misfarve tænderne, vil det være et plus. Derudover bør du. børste dine tænder med en tandpasta, der hjælper på misfarvninger.

Tandblegning er en hurtig og relativt smertefri behandling, hvor selve behandlingstiden kun tager 30 min.