Læs mere om

Tandblegning på Frederiksberg

Vi forbinder ofte hvide tænder med sundhed og skønhed, og det er med til at give os en større følelse af selvtillid. Hos Lush Beauty Bar vil vi derfor gerne hjælpe dig med at få dit hvide smil tilbage. Til det formål bruger vi den revolutionerende behandling fra Smileffect.
Hvad er Smileffect tandblegning?
Smileffect er en af Europas ældeste virksomheder indenfor kosmetisk tandblegning og det bedste alternativ til den traditionelle tandblegning hos tandlægen. Vi benytter Smileffects specialdesignede SmileZero gel, som er et blegemiddel, der giver dine tænder sin oprindelige hvide farve tilbage. Misfarvninger bliver bleget inde i tanden, så der ingen skader sker på tænderne. SmileZero indeholder 0,1 % hydrogenperoxid, hvilket overholder EU’s retningslinjer inden for tandblegning.
Behandling med Tandblegning

Inden din tandblegning sætter vi tid af til en konsultation, hvor vi gennemgår hele forløbet og behandlingen. Vi starter med at sammenligne dine tænder med vores farveskala, så du efter behandlingen tydeligt kan se en forandring. I gennemsnit bleges dine tænder et sted mellem 2-9 toner efter en halv times behandling.

Under selve behandlingen vil du få en skinne med gel placeret i munden, hvorefter LED-lyset aktiveres. Det vil tage omkring 15 minutter, og det gentages over 2 gange.

Vi vil gøre dig opmærksom på, at der i den første time efter behandlingen sommetider kan forekomme hvide pletter på tænderne. Det er meget almindeligt og ikke noget at være bange for. Pletterne forsvinder efter 1 times tid. Den første time efter behandlingen må du ikke spise, drikke eller ryge. Derudover skal du undgå alle fødevarer og drikkevarer med farvestoffer de første 2 døgn efter behandlingen.

Hvem kan få tandblegning?

For at opnå det bedste resultat anbefaler vi, at du har været ved tandlægen og blive tjekket for huller 3-4 måneder inden tandblegningen. Du kan med fordel også få en tandrensning hos tandlægen inden, så overfladiske misfarvninger fjernes. Hvis du har paradentose eller dybe tandkødslommer, vil der være en større risiko for bivirkninger.

For at få tandblegning skal du være over 18 år, og du må ikke være gravid eller ammende.

Pris: 900,-