Her finder du vores

FAQ

Generelt

Du kan bestille tid til behandling i vores online booking på https://lushcph.onlinebooq.dk/

Hvis du er nødsaget til at aflyse eller rykke din tid, beder vi dig om at gøre det senest 24 timer inden din behandling, da vi har mange på venteliste.

Du kan nemt afbestille eller ændre din tid i vores online booking-system, som du finder på https://lushcph.onlinebooq.dk/. Du er også altid velkommen til at ringe til vores tlf.
+45 42 36 19 92. Melder du afbud for sent, opkræver vi et gebyr på XX. Hvis du ikke møder op til din behandling, opkræver vi XX.

Hvis du foretrækker en bestemt behandler, anbefaler vi, at du booker i god tid. Du kan også skrive dig op på vores venteliste via vores bookingside. Her kan du skrive i kommentarfeltet, hvem du ønsker som behandler.
Vores oplyste priser er altid pr. gang, da alle kunders behandlingsforløb er skræddersyet til netop dem.

Laser hårfjerning

Hos Lush Beauty Bar, kan vi behandle alle personer over 18 år med laser for uønsket hårvækst. Fordi vi bruger Beauty Line Exclusive laser, som er den nyeste 2022 laser-teknologi indenfor permanent hårfjerning, kan vi også behandle stortset alle hud og hårtyper.

Før første behandling skal alle igennem en konsultation med vores specialuddannede sygeplejersker. 

Konsultationen kan afholdes samme dag som behandlingen, såfremt du booker tid til det. Alle laserbehandlinger udføres af en specialuddannet IPL/Laserterapeut under lægeansvar.

Hvis man ønsker at fjerne uønsket hår, så er hårfjerning med laser en behandling med mange fordele:  

  • Behandlingen er forholdsvis smertefri 
  • Din hud bliver mere klar og glat 
  • Du slipper for indgroede hår og irritation af huden 
De fleste af vores kunder er færdige med deres forløb efter 8-10 behandlinger. Antallet er kun vejledende, da det varierer fra kunde til kunde. Alle kommer nemlig ind med et forskelligt udgangspunkt f.eks. i forhold til genetik og hormoner.
Vores lasermaskine kan fjerne både lyse og mørke hår, da den arbejder i tre bølgelængder; 755, 808 og 1064 nm, hvilket tilsammen sikrer en effektiv behandling af hårsækkene. De forskellige bølgelængder giver den mest effektive permanente hårfjerning i modsætning til andre lasermaskiner, der kun går ned i én bølgelængde.

Hårene forsvinder gradvist efter 10-14 dage. Her er det vigtigt, at du eksfolierer huden med en god skrubhandske for at forebygge indgroede hår.

Permanent hårfjerning med laser kan kun behandle hår, der er i vækstfasen. Ofte er 5-20 % af dine hårsække i vækstfasen, men det kan variere for hver måned. Der kan derfor være forskel på resultaterne efter hver behandling.

Ja! Vores maskine opererer med TRI / SHR-teknik, hvilket vil sige, at vores maskine opererer i 3 bølgelængder (755, 808, 1064). Vores maskine kan derfor indstilles til et bredt spektrum, der sikrer, at de fleste hudtoner kan behandles. Det er kun hudtype 6 der ikke ka behandles på grund af de mørke pigmenter i huden.

Det er muligt at få permanent hårfjerning med laser, selvom du har tatoveringer. Du kan dog ikke få laserbehandling direkte på din tatovering, da laseren kan skade pigmentet i huden.
Hormonelle hår kræver ofte flere behandlinger og kan derfor ikke fjernes permanent. Du kan holde hårvæksten nede ved at gennemføre et normalt behandlingsforløb, hvor du vil opleve en stor reduktion af hårvæksten. Det kræver dog, at du holder resultatet ved lige med løbende behandlinger.

Vi behandler ikke gravide, da din sikkerhed er det vigtigste for os. Der findes dog ingen evidens for, at det skulle være skadeligt, men vi tager alligevel vores forbehold grundet et forsigtighedsprincip.

Vi anbefaler også, at du venter med laserbehandling, indtil dine hormoner er i balance igen.

Vores behandlinger bliver altid skræddersyet til hver enkelt kunde. Det er derfor helt op til dig, hvor meget hår, du ønsker at beholde. Vi forventer blot, at du barberer de områder, hvor du ønsker, at hårene skal fjernes.
Efter din behandling må du bruge alle de produkter, du vil. Det er dog vigtigt, at du inden behandlingen hverken påfører creme, deodorant eller makeup på de områder, der skal behandles med laser.

Grå hår kan behandles med laser, da der ikke er pigment i grå hår. Vi kan hellere ikke behandle behandle blonde dun af samme årsag. 

Vi anbefaler, at du holder en pause fra solbadning 4 uger op til din behandling og 4 uger efter. Derudover er det vigtigt, at du under hele behandlingsforløbet bruger en høj SPF på de behandlede områder, når du opholder dig i solen. Det er ikke muligt at behandle med den optimale styrke, hvis behandlingsområderne har været udsat for meget sol.

Det er meget individuelt, hvor længe laserbehandlingerne holder. Nogle kan have brug for opfølgende behandlinger, hvor andre oplever, at det holder i op til 10 år. Fælles for alle kunder er dog, at de vil få en kraftig reduktion af hårvæksten i de behandlede områder.
Det er vigtigt for os, at du får en god oplevelse under din behandling. Vi skruer derfor op og ned i styrken, så den tilpasses din smertetærskel. Vi oplever dog, at størstedelen af vores kunder ingen smerte mærke. De beskriver derimod følelsen som en prikkende fornemmelse. Vi gør dog opmærksom på, at intime steder altid er mere sarte, da huden er finere, så området vil være en smule mere ubehageligt at få behandlet.

Behandling for permanent hårfjerning kan ske på hele kroppen. Vi kan dog ikke behandle hen over en tatovering eller modermærker. 

Håret vokser i forskellige faser. Ved behandling med laser kan man destruere et hår, når det er i den aktive fase. Alle hår er dog ikke aktive på samme tid, hvilket gør, at det maksimale udbytte af laserbehandlingen vil være en reduktion på 25 % pr. behandling. Når man så venter ekstra uger, kan det reducere effekten en smule, men det har dog ikke den helt store betydning, da der altid vil være hår i den aktive fase på kroppen. Når hårene destrueres, kommer de aldrig igen.

Har du spørgsmål, vil din behandler med glæde vejlede og vurdere, hvad der er bedst for dig i forhold til behandling af dine uønskede hår.