Se vores udvalg af

Ansigtsbehandlinger på Frederiksberg

Hos Lush Beauty Bar kan du forkæle dig selv med en forfriskende ansigtsbehandling, der holder huden spændstig og bevarer dens naturlige glans. Vi tilbyder forskellige ansigtsbehandlinger, som kan skræddersyes til netop din hud, så du opnår de bedst mulige resultater. Book en tid til ansigtsbehandling hos vores klinik på Frederiksberg. 

Diamantslibning / Dermabrasion

Med årene mister huden sin elasticitet og kan synes mere mat og tør. Med en diamant peeling får du en dybdegående peeling/exfoliering, som fjerner døde og opbyggede hudceller og derved giver huden sin glathed, klarhed og tone tilbage. Med et svagt vakuumsug fjerner diamantsliberen nænsomt det døde hudlag og stimulerer din huds cellefornyelse. Det er med til at genbygge proteiner, kollage og elastin, hvilket giver en sundere, fastere og yngre hud med massere af glød. Vi bruger forskellige slibehoveder med forskellige styrker, så de matcher din hudtype og hudproblemer.

Diamant peeling giver synlige resultater efter første behandling. Du opnår dog et langt bedre og mere holdbart resultat med en indledende kur af 5-10 behandlinger, hvorefter du i fremtiden kan nøjes med enkelte behandlinger.

Diamant peeling kan behandle
Pris: 750,-
Non-invasiv Mesoterapi

Non-invasiv Mesoterapi er en innovativ anti age-behandling inden for skønhedsbehandlinger, hvor der igennem mikronålepukteringer påføres aktive serummer (geler) til hudens væv. Behandlingsformen kan sammenlignes med fillers, men har den store fordel, at Mesoterapi er non invasiv og et fugtgivende produkt, som giver øjeblikkelige resultater.

Non-invasiv Mesoterapi behandling er en nålefri behandling, der udføres med en maskine der stimulerer huden, ved at pulse med en plade med 18 stimuleringspunkter (små pigge), som får huden til forsigtigt at åbne sig op, så serummer nemmere og mere effektivt kan trænge sig ind i huden, hvilket efterladet huden glat og gennemfugtet. Indbruddet er ikke mere end 0,4 mm. under hudens overflade og foregår med engangs hygiejneplade i plastik.

Behandlingen stimulerer din blodcirkulation og transporterer ilt og næringsstoffer ud til cellerne og derved stimulerer hudens produktion af nye celler kollagen, elastin og fibroplast, som resulterer i en forbedring i hudens struktur og hudtone, ligesom den opstrammer og udglatter huden, giver glød, reducerer akne og urenheder samt binder fugten i huden. Resultater ses allerede efter første behandling.

Mesoterapien er en effektiv og smertefri behandling, der er med til at mindske poser samt rander under øjnene og bidrager til en yngre og mere glansfuld hud. Derudover kan mesoterapi bruges til at fjerne hyperpigmentering, alderspletter og solskader. Mange anvender også behandlinger til simulering af hårvækst og aktivering af de passive hårsække.

Med non-invasiv mesoterapi kan du opnå
Pris: 850,-
Microneedling

Med Microneedling opnår du en smuk og ensartet hud. Behandlingen fungerer ved, at mikronåle prikkes med et elektrisk apparat gennem huden i en varierende dybde fra 0,5 mm til 2,5 mm. Dermastamp er en elektrisk præcisionsmotor, som sikrer en kontinuerlig “stempling” af huden med 50-100 gange pr. sekund. Nålene stimulerer hudens fibroblaster til at danne kollage, hvorefter hudens naturlige helingsproces går i gang. Den øgede produktion af både elastin og kollage er med til at skabe en foryngelse af hudens udseende, mindske ar, fine linjer og pigmentforandringer. Hullerne fra stemplingen lukkes efter kort tid og medfører ikke sårdannelse.

Behandlingen foregår ved, at huden først bliver afrenset, dernæst får huden påført serummer, som ved hjælp af de små nåle trænger bedre og dybere igennem huden. Der anvendes stærkere og mere koncentrerede, kosmetiske serummer til denne behandling, som giver en større effekt efter blot én gang. Selve behandlingen af ansigtet tager omkring 30 minutter. Efter en måned tid ses det endelige resultat af behandlingen, hvorfor der skal gå minimum 29 dage mellem hver behandling. Det anbefales, at man får 4-6 behandlinger for at opnå det ønskede resultat. Metoden er klinisk godkendt til behandling af akne-ar.

Microneedling er en invasiv behandling og anbefales til dem, der lider af dybe akne-ar, rynker, grovporet hud og pigmentforandringer.

Microneedling anvendes til:
Pris: 900,-