BodySculpt

Body sculpting i København

Hvad er BodySculpt?

BodyScuplt er en ikke-invasiv behandling som styrker og opbygger muskelmassen samtidig med, at der forbrændes fedt i behandligsområdet. EM BodySculpting er klinisk dokumenteret og har været populær i USA siden starten af 2019, hvor den første maskine blev introduceret. BodySculpt er ideelt for både mænd og kvinder, der ønsker strammere og mere tonet muskulatur.

FORDELE VED BODY SCULPTING

HVORDAN VIRKER BODYSCULPT?

BodySculpt er en behandlingsform, der forøger din muskelmasse og forbrænder fedt ved hjælp af høj-intensitets fokuseret elektromagnetisk energi (HIFEM). Denne energi skaber kraftige sammentrækninger i de behandlede muskler og der aktiveres der mange flere muskelfibre end, hvad der er muligt ved fysisk træning. Sammentrækningerne forøger muskelvæksten i gennemsnit med 16% og reduktion af fedtvæv med 19 % i behandlingsområdet.

20.000 MUSKELSAMMENTRÆKNINGER PÅ 30 MINUTTER

En behandling på 30 minutter producerer ca. 20.000 muskelsammentrækninger hvilket svarer til 20.000 mavebøjninger eller squats!

Når musklerne trækker sig så hurtigt sammen – uden at hvile – vil det på celleplan påvirke musklerne til at vokse sig større og udvikle flere muskelfibre herved øge muskelmassen. For at skaffe energi til de mange muskelsammentrækninger, vil de omkringliggende fedtceller nedbrydes. Derefter vil kroppen naturligt skaffe sig af med de nedbrudte fedtceller.

Kombinationen af fedtnedbrydning og muskelopbygning resulterer således i større, stærkere og mere veldefinerede muskler på behandlingsområdet.

HVEM VIL HAVE GAVN AF BEHANDLINGEN?

BodySculp er IKKE en slankebehandling. En EM BodySculpt behandling er ikke en decideret slankebehandling, selv om der forbrændes fedt. Behandlingen styrker og øger muskelmasse samt toner kroppen. Derfor egner behandlingen sig kosmetisk bedst til dig der allerede er i relativ god form eller normalvægtig, (< 10% over normalvægt) med problemområder og problemer med at opnå den perfekte muskelfylde eller blot ønsker at styrke og øge muskelmasse og have en mere defineret krop.

Hvis du har nogle extra kilo, vil du stadig få gavn af den forøgede muskelmasse og fedtreduktion dog vil muskeltoningen ikke fremstå lige så tydeligt som på slankere personer. Emsculpt virker kun på muskler og omkringliggende fedt, og vil derfor ikke kunne afhjælpe løs hud.

SUCCES MED BODYSCULPY

For at få mest muligt ud af din Body culpt behandling, bør du opretholde en sund og aktiv livsstil. Husk at behandlingen ikke erstatter korrekt kost og fysisk træning, men er blot et godt supplement!

Et behandlingsforløb hos Lush Beauty Bar starter altid med en gratis konsultation, hvor vi kigger på de ønskede behandlingsområder, om du er eget til behandlingen og evt. hvad man kan forvente af resultat.

Et behandlingsforløb består af 4-6 behandlinger af 30 minutter indenfor 3 uger, på samme område.

Behandlingen foregår ved, at man får påsat enten 1 eller 2 applikatorer, afhængigt af området der skal behandles.

Typisk starter man med en lavere energimængde og derfra øger energiniveauet indtil vi rammer den mængde man skal have for at opnå en kraftig muskelsammentrækning og som du kan tolerere. Dette gør vi i samarbejde med jer, da behandlingen kan føles lidt mærkeligt eller ubehageligt grundet muskelsammentrækninger.

Når maskinen begynder at sende høj-energi til dine muskler, vil du tydeligt mærke muskelsammentrækningerne på det behandlede område. Maskinen kører et program med vekslende muskelsammentrækninger. Nogle dele af programmet giver hurtige og lette sammentrækninger, mens andre vil føles langsommere og mere kraftfulde. En behandling tager 30 minutter. I den sidste del af behandlingen, vil muskelsammentrækningerne være langsommere for at få musklerne tømt for mælkesyre. Herved mindskes den efterfølgende muskel ømhed. Til efterfølgende behandlinger vil vi starte på et højere energiniveau, da høj energi vil give de bedste resultater. Rytme af muskelsammentrækningerne skifter til hver behandling, ligesom når man skifter øvelser i fitness.

Efter en behandling
Efter tre behandlinger
Efter tre behandlinger
Hvornår kan jeg se resultater af BodySculpt?

For at opnå det bedst mulige resultat anbefaler vi, et behandlingsforløb på 4-6 behandlinger.

Det endelige resultat af BodySculpt er først synligt efter nogle uger, da musklerne vokser over tid og nedbrydningen af fedtcellerne tager nogle måneder. Dog oplever mange allerede at kunne se forskel umiddelbart efter endt behandlingsforløb. Faktisk viser studier, at der kan ses forbedringer så sent som 6 måneder senere. 

Vi anbefaler opfølgende behandlinger 1-2 gange om året, hvis man ønsker at vedligeholde resultaterne og ligesom med alt andet muskeltræning -regelmæssig motion og god kost.

Andre ofte stillede spørgsmål

Emsculpt kan også reducere splittede mavemuskler (også kaldet rektusdiastase), som er en tilstand, hvor dine mavemuskler adskilles i midtlinjen, som opstår naturligt i forbindelse med graviditet.

BodySculpt er en sikker og effektiv måde til at styrke muskelmassen på områder som mave, hofter, lår, ryg og arme. Det fungerer på den måde, at der bruges elektromagnetisk energi til at målrette og stimulere behandlingsområderne. En anden fordel ved BodySculpt er, at det kræver ingen nedetid eller snit, og derved kan behandlingen udføres relativt nemt og hurtigt. Det giver nogle flotte, naturlige samt langvarige resultater, hvilket bidrager til en styrket og mere tonet muskelmasse.

Der kendes ingen bivirkninger udover træthed og ømme muskler.

Der er ikke påvist nogle gener udover ømhed i musklerne efter endt behandling, samme ømhed som efter en god træning.

Det er meget individuelt, hvor lang tid resultaterne af BodySculp behandlingerne holder, da det også afhænger meget af efterfølgende livstil, men i gennemsnit er det op til 6 måneder.

Vi anbefaler at komme til opfølgende behandlinger 1-2 gange om året.

Der kan opleves lidt ubehag ved selve behandlingen pga. de stærke muskelsammentrækninger, men vi kan altid skrue ned for styrken, hvis det bliver for meget.

Du kan ikke få BodySculpt, hvis du har pacemaker, kobber spiral, epilepsi, metalimplantater eller er gravid.