Se vores udvalg af

Bryn & Vipper

Hos Lush Beauty Bar tilbyder vi behandling af vipper og bryn, som skræddersyes til hver enkelt kunde,
så du opnår dit ønskede resultatet og look.

Lash lift

Lash lift er til dig, der vil have det fulde ud af dine egne vipper. Du opnår et naturligt look via et permanent buk af dine naturvipper, hvilket får dem til at syne længere og fyldigere.

Med et lash lift bliver dine vipper bukket på en skånsom måde ved hjælp af silikonepuder, der påføres på dit øjenlåg. Dine vipper vil forsigtigt blive trukket over puden og bliver dernæst fæstnet med en vandbaseret gel. Vippernes buk vil aftage i takt med, at nye vipper vokser ud. Du vil derfor kunne se effekten i op til 6 uger. Vi anbefaler, at du får et nyt vippebuk ca. hver 5. uge, hvis du vil vedligeholde dit nye look.

Behandlingen kan også kombineres med farve af vipper og bryn.

Single lashes

Single Lashes er velegnet til kvinder i alle aldre, der længes efter et smukt, men naturligt mascaralook 24 timer i døgnet. Ideelt til hverdagslook såvel som specielle lejligheder.

Single eyelash extensions laves ved 1-1 metoden, hvor man påsætter et enkelt kunstigt hår på hver enkelt naturhår. Det er i øjeblikket den mest populære metode indenfor eyelash extensions. Effekten er ekstremt naturlig, da der ikke tilføjes flere vipper på din vippelinje.

Hos Lush Beauty Bar bruger vi lashes fra Blink Nordic. Hvis du derimod ønsker lidt ekstra fylde, kan vi lave det med Flat lashes, som synes tykkere og mørkere. Ønsker du et mere naturligt look, kan du også vælge at få det lavet med tyndere laser lashes.

Hybrid lashes

Hybrid lashes er perfekt for dig, der ønsker lidt mere volume i dine vipper.

Hybrid lashes er en blanding af single lashes og volume lashes metoden. Her er der nogle vipper, der får single vipper på via 1-1 metoden og andre med håndlavede faner af 2-7 hår alt afhængigt af naturhårets styrke. Det virker dog på ingen måde som buketter, da fanerne er lavet af meget tynde og fine hår, hvilket giver et blødt, fyldigt og luftigt look.

Med hybrid lashes er det også muligt at opnå et naturligt resultat, alt efter hvor meget volume du ønsker at få påsat.

Vi bruger vipper fra Blink Nordic. Ønsker du lidt ekstra fylde, kan vi også lave det med Flat Lashes.

Brow lamination

Ønsker du ensartede og fyldige bryn? Så skal du prøve brow lamination, som tilføjer volumen og sætter de vildfarne brynhår på plads i en perfekt form.

Behandlingen foregår ved, at brynhårene sættes i den ønskede groretning, hvorefter der påføres en plejende keratinvæske, som får brynene til at synes længere og mere fyldige. Herefter sættes der strips på brynene som en slags laminering, der sørger for, at hårene forbliver i den ønskede facon. Vi afslutter behandlingen med en plejende kur, der styrker hårenes vækst og giver en smuk glans.

Hvis du ønsker, tilbyder vi også farvning af brynhårene.

Behandlingen varer ca. 45-60 minutter.

Før og efter billeder

Før Efter
Før Efter
Før Efter
Før og efter behandlingen af vipper

Før behandlingen er det vigtigt, at du fjerner øjenmakeup og mascara mindst 30 minutter før. Hvis du vil have farvet dine vipper, skal du gøre det mindst 48 timer før. Behandlingen kan tage omkring 1,5 time.

Efter behandlingen er det vigtigt, at du holder vipperne tørre i mindst 24 timer. Det er derfor en god idé at undgå øjenmakeup, træning eller andre former for aktiviteter, hvor dine øjne udsættes for varme eller vand.

Vi anbefaler, at du ikke bruger mascara, når du har vippe extensions, og kun bruger oliefri makeup og makeupfjerner omkring øjnene.

Det er normalt, at nogle af vipperne vil falde af, da dine naturlige vipper vil blive fornyet hver måned. Vi anbefaler derfor, at du får en opfyldning ca. efter 14 dage eller 3 uger.

Brow lamination holder i ca. 6-8 uger, alt efter hvordan du behandler dine bryn. Vi anbefaler, at du følger disse råd for at opnå det bedste resultat: