Laserbehandling

permanent hårfjerning på frederiksberg

Laserhårfjerning hos lush

Har du uønsket hårvækst, der generer og hæmmer dig? Er du træt af indgroet hår og røde knopper efter din daglige barbering og voks? Hos Lush Beauty Bar har vi løsningen på dette problem. Vi tilbyder laserhårfjerning, så du kan skille dig af med uønsket hår en gang for alle.

Nyeste teknologi på markedet

Hvorfor nøjes med 3 bølgelængder når man kan få 4?

Vores avancerede diode laser opererer med Quadra Wave Technology og fungerer ved fire bølgelængder (f.eks. 755, 808, 940 og 1064.) Dette muliggør præcision og effektivitet, uanset hudtype og hårfarve. Vores maskine reducerer risikoen for overbehandling og garanterer størst mulig tryghed i løbet af dit behandlingsforløb. Vi er stolte af at tilbyde den nyeste teknologi inden for laser hårfjerning, hvor vores kombination af Quadra Wave Technology, vores ekspertise og kølesystem garanterer en effektiv, skånsom og behagelig oplevelse hos os.

Book en gratis Konsultation i dag

Kom forbi til en gratis og uforpligtede konsultation hos os, hvis du ønsker at vide mere om laser hårfjerning og høre mere om dine muligheder for at skille dig af med uønsket hårvækst. 

Fordele ved hårfjerning med laser

Som første skridt i forbindelse med laserbehandlingen tilbyder vi en gratis konsultation, med en af vores sygeplejersker, hvor vi snakker om dine ønsker. Vi giver dig en grundig vejledning for at skabe størst tryghed omkring din behandling. Konsultationen tilbydes enten i forbindelse med behandling eller som en særskilt aftale.

• Reduktion af indgroede hår: Laser hårfjerning kan reducere forekomsten af indgroede hår, hvilket ofte er et resultat af andre hårfjernelsesmetoder som barbering eller voksning.

• Forbedret tekstur: Gentagne laserbehandlinger kan bidrage til at forbedre hudens overfladetekstur og give den et glattere udseende.

• Reduceret irritation: Da laser hårfjerning eliminerer behovet for hyppig barbering eller voksning, kan det reducere irritation og rødme, og røde knopper forårsaget af disse metoder.

• Mindskning af hårvækst: Laser hårfjerning kan reducere hårvæksten betydeligt over tid, hvilket kan føre til mindre synlig eller tyndere hår på det behandlede område.

• Minimering af pigmentering: Laserbehandlinger kan hjælpe med at minimere pigmentering eller mørke pletter, der kan være forbundet med indgroede hår eller gentagen hårfjerning.

• Mindre behov for hårfjerning: Over tid kan laser hårfjerning resultere i en permanent reduktion af hårvækst, hvilket betyder, at der er mindre behov for regelmæssig hårfjerning.

De første 24 timer efter behandlingen bør du undgå parfumerede produkter og hård træning.

Se vores priser her:

Krop
Ansigt
Hvor mange behandlinger skal jeg have?

Du vil allerede efter din første behandling se en tydelig reduktion i hårvæksten. For at opnå et færdigt og flot resultat anbefaler vi et forløb med kun 8-10 behandlinger. Forløbets længde afhænger typisk af hårdensitet, genetik samt hud- og hårfarve.

Laserhårfjerning med Quadra Wave er
Før Efter 2 behandlinger
Før Efter 2 behandlinger
Før Efter 1 behandling
0 %

9 ud af 10 af vores kunder har set resultater allerede efter første behandling. Resten efter 2-3 behandling.

0 %

43% af disse kunder har set en reduktion på 20% af deres hårvækst efter første behandling. 27% har set 30% og 12% har set op til 40% hårreduktion

0 %

97% af vores kunder der har døjet med irritationer og røde knopper grundet uønsket hårvækst, har set en forbedring af deres hud

Før behandling

Området med den uønskede hårvækst skal være barberet 1-2 dage før hver behandling.

Det er dog vigtigt, at du 6 uger før behandling ikke fjerner dine hår med epilering, pincet eller voks, da dine hårsække i største omfang skal indeholde hår. 

Vi ønsker også at gøre opmærksom på, at ifølge lovgivning om kosmetisk behandling vil behandlingsområdet blive fotograferet til journalbrug.

Under behandling

Under behandling vil du få udleveret et par beskyttelsesbriller.

Umiddelbart før behandlingen begynder påsmøres huden et tyndt lag gel. På denne måde kan laserapparatets mundstykke let køre hen over huden med cirklende eller lineære bevægelser.

Der opbygges langsomt varme i det afgrænsede hudområde, som svarer til en foruddefineret energi (kj). For at reducere smerte bliver huden nedkølet under behandlingen. Behandlingstiden varierer fra område til område.

Efter behandling

Mellem 1-3 uger efter første behandling med SHR vil en stor del af dine hår falde ud.

Vi anbefaler, at du undlader at bruge nogen aktiv hudpleje i de områder, der behandles – f.eks. A-vitaminsyrer.

Efter behandling kan der opstå små røde prikker svarende til hårsæk-områderne, som kan vare fra en halv time til omkring 3 dage.

Du skal holde området fra sol 4 uger efter og op til næste behandling.

Vælg flere områder ad gangen

Få 50% rabat

Ønsker du at få behandlet mere end ét område ad gangen, gives der 50 % rabat på resterende områder.
Det dyreste område betales fuld pris og de resterende med 50 % rabat.

Se resultater eller få pengene tilbage

Vi tror på kvaliteten af vores laserhårfjerning, og nu tager vi det et skridt videre med vores Resultatgaranti!

Hos os handler det ikke kun om at tilbyde en service, men om at levere resultater, du vil elske. Vores erfarne team er dedikeret til at sikre, at du opnår de ønskede resultater fra din laserhårfjernings oplevelse.

Sæt kursen mod glattere, silkeblød hud uden bekymringer. Vælg vores laserhårfjerning med tillid og oplev forskellen med vores resultatgaranti.

Book din session idag!

 

 

 

For at benytte dig af vores Resultatgaranti skal du følge disse punkter:

• Tag et billede af området 24 timer før din første behandling (ubarberet).

• Følg behandlingsplanen som bliver lavet af vores sygeplejerske til din konsultation.

• Tag et billede af området før 2, 3 og 4. behandling (ubarberet).

• Ved den fjerde behandling tilbyder vi en ny konsultation, hvor vi nøje gennemgår dine resultater. Efterfølgende vurderer vi sammen, om du ønsker at fortsætte dit laserforløb eller drage fordel af vores resultatgaranti.

Til sidst beder vi at du uploader dine billeder i dette link, og oplyse navn samt e-mail adresse.

Resultatgarantien dækker ikke hvis:

• Du oplever langsomme resultater end i starten, da det ikke skyldes laserens effektivitet, men ens hårvækstcyklus.

• Du ikke opnår de 80-90% hårfrihed, men stadig har fået reduceret hårvækst på de behandlede områder, uanset procentdel.

• Oplever at der kommer nye hår. Endnu engang skyldes det ikke laserens effektivitet, men egne hormoner og gener.

Generelt dækker vores resultatgaranti ikke individuelle faktorer relateret til hårvækst da disse ikke er under vores kontrol. Varigheden af resultaterne varierer individuelt på grund af genetik og hormonelle faktorer som vi ikke har indsigt i eller kontrol over. Vi kan dog garantere at vores laser fungerer optimalt og leverer de forventede resultater.

Book en gratis

Konsultation idag

Kom forbi til en gratis og uforpligtede konsultation hos os, hvis du ønsker at vide mere om laser hårfjerning og høre mere om dine muligheder for at skille dig af med uønsket hårvækst.