Laserbehandling

permanent hårfjerning på frederiksberg

Laserhårfjerning med SHR

Har du uønsket hårvækst, der generer og hæmmer dig? Er du træt af indgroet hår og røde knopper efter din daglige barbering og voks? Hos Lush Beauty Bar har vi løsningen på dette problem. Vi tilbyder laserhårfjerning, så du kan skille dig af med uønsket hår en gang for alle.

Hvad er SHR?

Hos Lush Beauty Bar gør vi brug af den nyeste 2022-generation af professionel laser i klasse 4 til permanent Hårfjerning/SHR-hårreduktion. SHR er en yderst skånsom behandling, hvor hårsækkene forsigtigt og kontrolleret opvarmes ved brug af lav energi og en temperatur på kun 40-45 grader.

I modsætning til de gammeldags IPL-apparater kan vores SHR-laser foretage laserhårfjerning på næsten alle typer af hud og hår. Vores maskine opererer med TRI / SHR-teknik, hvilket vil sige, at vores maskine opererer i 3 bølgelængder (755, 808, 1064). Det er også videnskabeligt påvist, at SHR er langt mere sikkert end klassisk laserbehandling. Udeblivende risiko for overbehandling og væsentligt lavere energi danner grobund for størst mulig tryghed i et forløb hos os.

Book en gratis Konsultation i dag

Kom forbi til en gratis og uforpligtede konsultation hos os, hvis du ønsker at vide mere om laser hårfjerning og høre mere om dine muligheder for at skille dig af med uønsket hårvækst. 

Hvordan foregår SHR?

Som første skridt i forbindelse med laserbehandlingen tilbyder vi en gratis konsultation, med en af vores sygeplejersker, hvor vi snakker om dine ønsker. Vi giver dig en grundig vejledning for at skabe størst tryghed omkring din behandling. Konsultationen tilbydes enten i forbindelse med behandling eller som en særskilt aftale.

Du vil opleve, at SHR-hårfjerning er en smertefri behandling, som giver en varm fornemmelse. Håndstykket bevæges med en optimeret og glidende hastighed hen over det behandlede område. På denne måde opvarmes huden forsigtigt og kontrolleret, så selv følsom og solbrændt hud kan behandles uden ubehag.

De første 24 timer efter behandlingen bør du undgå parfumerede produkter og hård træning. 

Se vores priser her:

Krop
Ansigt
Hvor mange behandlinger skal jeg have?

Du vil allerede efter din første behandling se en tydelig reduktion i hårvæksten. For at opnå et færdigt og flot resultat anbefaler vi et forløb med kun 8-10 behandlinger. Forløbets længde afhænger typisk af hårdensitet, genetik samt hud- og hårfarve.

Laserhårfjerning med SHR er
Før Efter 2 behandlinger
Før Efter 2 behandlinger
Før Efter 1 behandling
0 %

Over halvdelen af vores kunder har set resultater allerede efter første behandling. Resten efter 2-3 behandling.

0 %

43% af disse kunder har set en reduktion på 20% af deres hårvækst efter første behandling. 27% har set 30% og 12% har set op til 40% hårreduktion

0 %

97% af vores kunder der har døjet med irritationer og røde knopper grundet uønsket hårvækst, har set en forbedring af deres hud

Før behandling

Området med den uønskede hårvækst skal være barberet 1-2 dage før hver behandling.

Det er dog vigtigt, at du 6 uger før behandling ikke fjerner dine hår med epilering, pincet eller voks, da dine hårsække i største omfang skal indeholde hår. 

Vi ønsker også at gøre opmærksom på, at ifølge lovgivning om kosmetisk behandling vil behandlingsområdet blive fotograferet til journalbrug.

Under behandling

Under behandling vil du få udleveret et par beskyttelsesbriller.

Umiddelbart før behandlingen begynder påsmøres huden et tyndt lag gel. På denne måde kan laserapparatets mundstykke let køre hen over huden med cirklende eller lineære bevægelser.

Der opbygges langsomt varme i det afgrænsede hudområde, som svarer til en foruddefineret energi (kj). For at reducere smerte bliver huden nedkølet under behandlingen. Behandlingstiden varierer fra område til område.

Efter behandling

Mellem 1-3 uger efter første behandling med SHR vil en stor del af dine hår falde ud.

Vi anbefaler, at du undlader at bruge nogen aktiv hudpleje i de områder, der behandles – f.eks. A-vitaminsyrer.

Efter behandling kan der opstå små røde prikker svarende til hårsæk-områderne, som kan vare fra en halv time til omkring 3 dage.

Du skal holde området fra sol 4 uger efter og op til næste behandling.

Vælg flere områder ad gangen

Få 50% rabat

Ønsker du at få behandlet mere end ét område ad gangen, gives der 50 % rabat på resterende områder.
Det dyreste område betales fuld pris og de resterende med 50 % rabat.

Book en gratis

Konsultation idag

Kom forbi til en gratis og uforpligtede konsultation hos os, hvis du ønsker at vide mere om laser hårfjerning og høre mere om dine muligheder for at skille dig af med uønsket hårvækst.